Mestdagh Tobias Groen-Beheer Bv

GROEN-BEHEER - BOMEN BEHEREN

Beheer van bomen, aanleg en onderhoud van park en tuin

Mestdagh Tobias Groen-Beheer Bv

Ervaren boombeheerder

Een weelderige tuin is een groot plezier, toch? Maar een zieke tuin? Dat is niet alleen ongezond voor uw bomen en planten. Het kan ook gevaarlijk zijn. Vallende takken, kreunende kruinen, … De juiste verzorging voor de juiste boom is daarom essentieel. Weet u niet hoe dat moet? Neem dan contact op met Groen-Beheer BVBA: gecertificeerd boomverzorger, ervaren in tuinonderhoud en bosbeheer.
Snoeien en verzorgen? Of vellen en slopen? Als de boom het hoogst is, is Groen-Beheer BVBA nabij.

1/1

Uw specialist in:

tuinwerken

tuinonderhoud

bomen vellen

bomen snoeien

Kijk de tak niet uit de boom

De kat uit de boom kijken, tot daar aan toe. Maar als u de takken uit de boom begint te kijken, roept u beter hulp in. Groen-Beheer BVBA geeft uw bomen de zorg die ze nodig hebben. Een rugzak vol ervaring en opleiding, maakt van Groen-Beheer BVBA een zeldzame professional. Zoekt u iemand voor onderhoud? Of wilt u een boom verwijderen? Dan is ervaren hulp onontbeerlijk. Mail daarom Groen-Beheer BVBA via info@bomenbeheren.be!

Tuinonderhoud: tussen boom en daad

Zoekt u iemand met kennis van tuinonderhoud? Of bent u bezorgd om die grote eik in uw tuin? Groen-Beheer BVBA helpt u uit de nood. Met respect voor de natuur. Én voor uw bezittingen. Want bomen beheren in bevolkt gebied, dat kan alleen een professional.

Bomen vellen
Snoeien en vellen van bomen
Snoeien en vellen van bomen
Bomen snoeien
Bomen vellen
Grondwerken
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
1/1

Hebt u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail Groen-Beheer BVBA via info@bomenbeheren.be! Bellen kan ook op 050 37 42 29.

Of surf naar http://www.bomenbeheren.be.